Általános Szerződési Feltételek

Webáruházunkat regisztráció nélkül használhatja.

1. Általános rendelkezések

1.1 Az Általános Szerződési Feltételek és a szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar.

1.2 Az Általános Szerződési Feltételek ismerete a felhasználó érdeke és kötelessége.

2. A megrendelés feltételei

2.1 A megrendelés feltétele, hogy a szállításhoz és számlázáshoz az adatait pontosan megadja. A megrendelést követően az Ön által megadott e-mail címre egy e-mailt küldünk, amiben meg kell erősítenie a rendelését. A megrendelés csak ezután lesz érvényes.

2.2 A megrendeléseket elektronikus úton, a honlapon keresztül lehet leadni. Telefonon vagy levélben leadott rendelést is felveszünk.

2.3 A rendelés során hibásan megadott adatokból származó tévedésekért (pl. hibás címközlés) minden felelősség a megrendelőt terheli.

2.4 Leadott megrendelés vissza nem vonható, ez a vevőt vásárlásra kötelezi.

2.5 Cégünk jó minőségű használt cikkeket forgalmaz. A webáruházban felkínált könyvek, hanglemezek, tárgyak hibáit, esetleges hiányosságait közöljük. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy az oldalainkon megjelenő adatok pontosak legyenek.

2.6 Jogosultak vagyunk az árucikkeket esetleg más kategóriába sorolni vagy rendszerünkből törölni.

2.7 Webáruházunk kínálata folyamatosan változik, ha a kiválasztott termék valamilyen okból nem áll rendelkezésre, a megrendelőt erről haladéktalanul tájékoztatjuk e-mailben vagy telefonon. – Rendszerünkben az éppen nem kapható termékeket "Jelenleg nem kapható" vagy egyedi termékek esetén az "Elkelt" megjegyzéssel jelöljük; ilyen esetben a termék mindig 0 forintos áron van feltüntetve. Amennyiben az adott termékből újabb példány érkezne készletünkbe, webáruházas lapjáról a "Jelenleg nem kapható" megjelölés eltűnik, a valós ár megjelenik, és a termék újra rendelhető.

2.8 A szállítási díjakra és az áru visszavételére vonatkozó tudnivalókat, alább, a Vásárlás menete címszó alatt találja.

2.9 Át nem vett vagy visszaküldött csomagok esetében a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli.

2.10 A megrendelt termékről számla készül, melyet a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolunk.

2.11 Megrendelése leadásával Ön úgy nyilatkozik, hogy jelen Általános Szerződési Feltételeket megismerte és elfogadja.

2.12 Ha a vásárlással kapcsolatban bármi problémája vagy kérdése adódna, kérjük, hívjon minket bátran: Antikvárium Balatonkenese 06-88/656-226, 06-88/656-338, 06-30/322-78-69, 06-30-345-28-07 vagy lépjen kapcsolatba e-mailen info@birkabarka.hu

A termékek ára

2.13 Webáruházunkban a termékek ára forintban kerül megadásra.
Folyamatosan változó kínálatunkat naprakészen tartjuk, ám ha a megrendelt termék valamilyen okból mégsem áll rendelkezésre (elsősorban azért mert elkelt), a megrendelőt erről haladéktalanul tájékoztatjuk e-mailben, vagy telefonon. – Rendszerünkben az éppen nem kapható termékek 0 forintos áron vannak feltüntetve. Ezen belül "Jelenleg nem kapható", vagy egyedi termékek esetében az "Elkelt" megjegyzéssel jelöljük (mindhárom tehát ugyanazt jelenti). Amennyiben az adott termékből újabb példány érkezne készletünkbe, webáruházas lapjáról a 0 forintos / "Jelenleg nem kapható" megjelölés eltűnik, a valós ár pedig megjelenik a 0 helyén, és a termék újból rendelhető!

A szállítás díja

2.14 Csomagjainkat a Magyar Postával juttatjuk el Önökhöz. Megrendeléseiket a csomagok biztonsága érdekében minden esetben postai utánvéttel szállítjuk. Ezért a csomagfeladás díjaként megrendeléseikhez 1990.- Ft adódik hozzá.

2.15 Külföldi díjszabással kapcsolatban válasz e-mail-ben tájékoztatjuk: Antikvárium Balatonkenese info@birkabarka.hu

Áru visszavétel

A vásárlástól való elállás, lemondás, a visszavétel, illetve csere:

2.16 A vásárlástól elállni, a vásárlást lemondani, addig lehet, amíg a terméket postára nem adtuk (ez 1-3 nap szokott lenni). A postai úton feladott terméket a vevőnek mindenképpen meg kell vásárolnia, ki kell fizetnie. Visszavételre vagy cserére természetesen ezek után is van mód:

2.17 A Webáruházas rendeléssel átvett áru visszavételére a vásárlás dátumától számított 14 napon belül van lehetőség.

Az elállás jogával, illetve a visszavétel lehetőségével élő vásárló a terméket a számla vagy nyugta kiállításának dátumától számított 14 naptári napon belül saját költségén köteles címünkre visszajuttatni. Ilyenkor a szállítási díj kifizetése a vásárlót terheli! A visszavett áru értékét a visszafizetjük.
2.18 Ha a termék Webáruházban nyilvánosan feltüntetett állapota alkalmatlan arra, hogy funkcióját betöltse, a visszáruzás költségeit és a termék árát is megtérítjük.

2.19 A visszavétel és a termék árának visszafizetése, a visszaszállításon túl, azon feltételhez van kötve, hogy az áru, újabb sérülések, hibák nélkül, az adatbázisunkban nyilvánosan feltüntetett állapotban kell hogy legyen a visszaérkezéskor is. Amennyiben az áru a Webáruházban nyilvánosan feltüntetett állapotához képest más vagy sérült állapotban van, boltunk a termék árának visszafizetését nem teljesítheti. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a vásárlóink megelégedésére!

2.20 A boltunkban megvásárolt áru cseréjére (az áru kifizetését követően, ami a postai csomag átvétel dátuma) 3 munkanapon belül van mód.

2.21 A cseréhez az árut szintén vissza kell hozni, melynek költsége a vásárlót terheli.
Használt termék megvásárlása esetén cserét nem mindig áll módunkban adni (mivel az áru egyedi darab volt, és rendszerint nincs belőle cserepéldányunk). Ha csere nem lehetséges, megállapodás szerint az árut visszavételezzük. A visszavett áru ellenértékét megtérítjük.

2.22 A lebonyolítható, rendelkezésre álló cserén túl, használt hanglemez visszavételét nem vagyunk kötelesek teljesíteni. (Hanglemez-sérülésekkel nem foglalkozunk - azonban előfordulhat, hogy ki tudjuk javítani.)

Antikváriumunk mindig tekintettel van a tisztelt vevő kívánságára! Forduljon hozzánk bizalommal!
Antikvárium Balatonkenese
E-mailben: info@birkabarka.hu
Telefonon: 06-88/656-226, 06-88/656-338, 06-30/322-78-69, 06-30-345-28-07

3. Adatvédelem

3.1 A webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a csomagot kiszállító cég (pl. Magyar Posta): ehhez a megrendelő nevét és a szállítási címet mindenképpen fel kell használnunk.

3.2 A személyes adatok kezelése során minden olyan technikai intézkedést megteszünk, mely az adatok biztonságát garantálja.

3.3 Adatvédelmi szabályzatunk kialakítása során a hatályban levő jogszabályokat vettük figyelembe, úgy mint:
– A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
– Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
– Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Üzemeltetői adatok
Cégnév: Birka-Bárka Kft.
Székhely: 8174 Balatonkenese, Széchenyi u. 16.
Adószám: 23772139-1-19
Cégjegyzékszám: 19-09-514859
Weboldal: www.birkabarka.hu
E-mail: info@birkabarka.hu
Telefon: 30/345-28-07

Megvásárolható termékeinkről, szolgáltatásainkról a honlap egyéb részein talál további információkat.

Nyitvatartás

1343312092_hollywood.jpg
MOSTANSÁG A "VILÁGJÁRVÁNY" KÖZEPETTE A RENDELKEZÉSEK SZERINT VAGYUNK ZÁRVA ILLETVE NYITVA! Normális esetben így vagyunk nyitva: június 15-től – szeptember végéig: Hétfő – Péntek: 8.30 – 12 | 16 – 18:30 Szombat: 8.30 – 14 Vasárnap: zárva (de esetleg nyitva) (Előfordul, hogy a boltajtón ki van írva: Rögtön Jövök – ilyenkor be lehet csengetni, mert nyitva vagyunk.) október végétől – június 15-ig: Hétfő: zárva Kedd – Péntek: 10 – 13 | 14 – 17 Szombat: 10 – 12 Vasárnap: zárva (Sürgős esetben, telefonhívásra is kinyitunk. Ha a kiírt Nyitvatartás ellenére nem vagyunk nyitva, akkor kinyitunk máskor. Mert le- het, hogy a Nyitvatartáson kívüli időben is kinyitunk, meg az is lehet, hogy Zárva tartunk! Minden a körülményeken múlik.) Megértésed és az együttműködést köszönjük! A NYITVATARTÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ TELEFONON VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
 

HANGLEMEZBORÍTÓK

1413379039_p8010464.jpg
Külső és belső lemeztasakokra rendelést felveszünk! Fehér papír, karton külső lemezborító és fehér papír könnyű belső lemeztasak kapható.
 

Csomagpont

1387294883_salas_csomagpont_oldalsav.jpg
ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Átadóhely webáruházaknak, futárszolgálatoknak, magánszemélyeknek!
 

Hogyan keressél...

a webáruházban? A keresés jelenleg átalakítás alatt áll! A kereséshez segítséget találsz a felső sorban, az Info menüpontban, vagy:
 

Csipkemánia!

1366992342_csipke_illusztracio_oldalsav.jpg
Olvasson a csipkekészítés történetéről és válogasson szépséges, kézzel horgolt termékeinkből!