Csomagpont

A LEHETŐSÉGEK BŐVÜLÉSE

Biztos hallotta már azt a mondatot, amikor webáruházból történő rendelésről volt szó: á, inkább nem rendelek, mert a postaköltség (futárszolgálat díja) magas, egyébként meg nem is vagyok otthon, mehetnék a postahivatalba a küldeményért.

Futárszolgálatoknak és néhány üzletnek országszerte már van csomagpontos átvételi lehetősége. Csatlakozzon a „csomagpontosok” táborához, újabb eséllyel védve ki a „nem rendelek, mert…” kezdetű kifogást!

Boltunk Balatonkenese központjában, jól frekventált, többféle módon megközelíthető helyen van:
– félúton Siófok (20 km) és Veszprém (20 km) között. A környéken található további nagyobb települések: Balatonfűzfő (7 km), Balatonalmádi (15 km), Lepsény (13 km), Enying (16 km). – És ne felejtsük el a kisebbeket sem: Litér (12 km), Papkeszi (6 km), Küngös (14-km), Balatonfőkajár (8 km), Csajág (12 km), Balatonvilágos és Balatonaliga (9 km);
– kocsival a 71-es útról a településen keresztül vezető főúton vagyunk (a bolt előtt autók számára parkolási lehetőséggel);
– tömegközlekedéssel is jól megközelíthetőek vagyunk: boltunktól a Siófok-Veszprém autóbuszvonal megállói fél percre vannak.

Balatonkenese állandó lakosainak száma a hivatalos adatok szerint 3200 fő, de nyáron ennél legalább tízszer többen fordulnak meg a településen, illetve környékén. Mi a magunk részéről már sokszor hallottuk nyaranta a rendszeresen itt üdülőktől és az alkalmi vendégektől: rendelnék ezt-azt különböző webáruházak kínálatából, de akkor most mehetek haza, hogy átvegyem, vagy fizethetem a (gyakran elég magas) szállítási költséget.

Muszáj ennek így lennie?
– Nem, ha rendelkezik csomagpontos átvételi lehetőséggel!

Hogy ez miért jó az Ön vevőjének, az nyilvánvaló: mert többféle módon tud hozzájutni az Ön árujához. De hogy miért jó Önnek?
– Mert ha futárszolgálattal szállíttat, nem kell a többszöri kézbesítési díjat fizetnie: küldeményét megrendelője nálunk rugalmas átvételi időben eléri.
– A küldemények boltunk nyitva tartási idején túl, előzetes megbeszélés alapján 8 és 20 óra között átvehetők. (Akár még ennél később is.)
– Költségei, ezáltal a megrendelőinek nyújtott szolgáltatás ára is csökkenhet: a csomagátvétel nálunk ingyenes, mi pedig minimális közvetítési díjat számítunk fel a minket megbízónak. Ez a díj lényegesen alacsonyabb, mint egy postai kézbesítés vagy egy futárszolgálat többszöri kézbesítésének igény-bevétele. Ha egyszerre több megrendelését kérik a mi csomagpontunkba, egy szállítással több csomagot kézbesíthetnek, így a költség megoszlik.

Minden megbízónknak egyedi igényekhez alkalmazkodó szerződést kínálunk. Kérjük, amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, lépjen kapcsolatba velünk, és a részleteket vállalkozásához mérve, egyénre szabottan tárgyaljuk.

Számoljon, megéri!

1387295507_salas_csomagpont_valtozat_kicsi.jpg

Ha érdekli a lehetőség, hívjon minket vagy írjon!

30/322-78-69 – 06-88/656-226

30/345-28-07 – 06-88/656-338 – info@birkabarka.hu

*Név
Telefonszám
*E-mail cím
Üzenet

Antikvárium Balatonkenese

Nyitvatartás

1343312092_hollywood.jpg
MOSTANSÁG A "VILÁGJÁRVÁNY" KÖZEPETTE A RENDELKEZÉSEK SZERINT VAGYUNK ZÁRVA ILLETVE NYITVA! Normális esetben így vagyunk nyitva: június 15-től – szeptember végéig: Hétfő – Péntek: 8.30 – 12 | 16 – 18:30 Szombat: 8.30 – 14 Vasárnap: zárva (de esetleg nyitva) (Előfordul, hogy a boltajtón ki van írva: Rögtön Jövök – ilyenkor be lehet csengetni, mert nyitva vagyunk.) október végétől – június 15-ig: Hétfő: zárva Kedd – Péntek: 10 – 13 | 14 – 17 Szombat: 10 – 12 Vasárnap: zárva (Sürgős esetben, telefonhívásra is kinyitunk. Ha a kiírt Nyitvatartás ellenére nem vagyunk nyitva, akkor kinyitunk máskor. Mert le- het, hogy a Nyitvatartáson kívüli időben is kinyitunk, meg az is lehet, hogy Zárva tartunk! Minden a körülményeken múlik.) Megértésed és az együttműködést köszönjük! A NYITVATARTÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ TELEFONON VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
 

HANGLEMEZBORÍTÓK

1413379039_p8010464.jpg
Külső és belső lemeztasakokra rendelést felveszünk! Fehér papír, karton külső lemezborító és fehér papír könnyű belső lemeztasak kapható.
 

Csomagpont

1387294883_salas_csomagpont_oldalsav.jpg
ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Átadóhely webáruházaknak, futárszolgálatoknak, magánszemélyeknek!
 

Hogyan keressél...

a webáruházban? A keresés jelenleg átalakítás alatt áll! A kereséshez segítséget találsz a felső sorban, az Info menüpontban, vagy:
 

Csipkemánia!

1366992342_csipke_illusztracio_oldalsav.jpg
Olvasson a csipkekészítés történetéről és válogasson szépséges, kézzel horgolt termékeinkből!