Gyűjtemények feldolgozása

1342894918_gyujtemenykezelo.jpg
Gyűjtemények feldolgozása, rendszerezése

Unod már, hogy gyűjteményében semmit nem találsz meg? Tudod, hogy valami megvolt, de most sehol sincs? Csak szólj nekünk, és megpróbálunk együtt gondolkozni a gyűjtemény sorsáról. Legyen szó bármilyen gyűjteményről: könyvekről, filmekről, ásványokról, vagy akár bor-, netán gyufacímke-gyűjteményről (lepke- és szalvétagyűjtemény se kivétel), gyakorlott polcológusok igyekeznek megoldani a problémát. A helyszínen ingyenesen felmérjük a rendszerezendő állományt, javaslatot teszünk a feldolgozásra, és kérésnek megfelelően cédula- avagy digitális katalógust készítünk belőle.

Digitális katalógus készítése: 100-tól 500.- Ft / tétel
Egyszerű leírás:
Szerző(k)
Cím(ek)
Kiadó
Kiadás helye
Kiadás éve
Sorozati adatok
Beszerzési ár
Alaptematika + további 2-3 tárgyszó (kulcsszó).

Cédulakatalógus készítése: 150.- Ft / tétel
Katalóguscéduláink a digitális katalógusnál feltüntetett egyszerű leírással készülnek, szabvány katalóguscédulára. Nyomtatással és mindennel együtt 500.- Ft / tétel.

A kész katalógust szerző szerinti abc-rendben adjuk át.

Minden gyűjtemény egyedi, így a feltárásuk és a katalogizálásuk is egyéni szemléletet és bánásmódot kíván. A fenti árak ezért csak tájékoztató jellegűek. Egy személyes találkozó és konzultáció során közösen találjuk ki és döntjük el, hogyan katalogizáljuk gyűjteményed.

Állományfeltáró és katalogizáló munkát könyvtárak részére is végzünk.

Raktárkészletek felmérését és rendszerezését is vállaljuk.

Ha felkeltettük érdeklődésed, kérjük, hívj minket, vagy írj üzenetet!
*Név
Telefonszám
*E-mail cím
Üzenet
1342896147_masolat_-_cim_copy.jpg

Nyitvatartás

1343312092_hollywood.jpg
MOSTANSÁG A "VILÁGJÁRVÁNY" KÖZEPETTE A RENDELKEZÉSEK SZERINT VAGYUNK ZÁRVA ILLETVE NYITVA! Normális esetben így vagyunk nyitva: június 15-től – szeptember végéig: Hétfő – Péntek: 8.30 – 12 | 16 – 18:30 Szombat: 8.30 – 14 Vasárnap: zárva (de esetleg nyitva) (Előfordul, hogy a boltajtón ki van írva: Rögtön Jövök – ilyenkor be lehet csengetni, mert nyitva vagyunk.) október végétől – június 15-ig: Hétfő: zárva Kedd – Péntek: 10 – 13 | 14 – 17 Szombat: 10 – 12 Vasárnap: zárva (Sürgős esetben, telefonhívásra is kinyitunk. Ha a kiírt Nyitvatartás ellenére nem vagyunk nyitva, akkor kinyitunk máskor. Mert le- het, hogy a Nyitvatartáson kívüli időben is kinyitunk, meg az is lehet, hogy Zárva tartunk! Minden a körülményeken múlik.) Megértésed és az együttműködést köszönjük! A NYITVATARTÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ TELEFONON VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
 

HANGLEMEZBORÍTÓK

1413379039_p8010464.jpg
Külső és belső lemeztasakokra rendelést felveszünk! Fehér papír, karton külső lemezborító és fehér papír könnyű belső lemeztasak kapható.
 

Csomagpont

1387294883_salas_csomagpont_oldalsav.jpg
ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Átadóhely webáruházaknak, futárszolgálatoknak, magánszemélyeknek!
 

Hogyan keressél...

a webáruházban? A keresés jelenleg átalakítás alatt áll! A kereséshez segítséget találsz a felső sorban, az Info menüpontban, vagy:
 

Csipkemánia!

1366992342_csipke_illusztracio_oldalsav.jpg
Olvasson a csipkekészítés történetéről és válogasson szépséges, kézzel horgolt termékeinkből!