Olvasnivaló

Közeleg a szünidő! – Olvasói kalandok...

1401706558_ronaszegi_miklos_a_nagy_jatszma.jpg
Rónaszegi Miklós: A nagy játszma

Benyovszki Móric viszontagságai

Kiadó: Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1964
Oldalszám: 407
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a védőborító széle kicsit kopott, szakadt.

Alaptematika: ifjúsági irodalom, életrajz, történelem, kalandregény

Benyovszky a XVIII. század végének egyik érdekes és titokzatos alakja. Balsorsa messzire űzi hazájától. Mint az orosz cárnő száműzöttjét, az akkori „világvégére”, Kamcsatkába hurcolják, ahonnan társaival együtt merész bátorsággal megszökik, és számtalan izgalmasnál izgalmasabb kalandon átesve, hazatér Európába. Kalandjai azonban ekkor sem érnek véget. Csakhamar az egyik francia gyarmaton látjuk viszont: a madagaszkári francia helyőrség parancsnoka lesz. S ekkor derül ki, hogy a „kalandor”, a „világcsavargó” nyughatatlan reformátor, a felvilágosodás híve, szabadságot szerető és a nép szabadságáért életét is áldozni tudó ember. A madagaszkári bennszülöttek megszerették, s végül királyukká választottál Benyovszky Móricot. Máig is úgy él a köztudatban, mint „Madagaszkár magyar királya”.

Benyovszki Móric életéről "Vivát Benyovszky" címmel az 1970-es években filmsorozatot is készítettek, melyet ma is gyakran tűznek műsorukra a televíziók.

Ára: 700.- Ft
1401711667_krudy_gyula_a_podolini_kisertet.jpg
Krúdy Gyula: A podolini kísértet

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1964
Oldalszám: 241
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a védőborító széle kissé szakadozott. Az első oldalon tollal írt tulajdonosi bejegyzés.

Alaptematika: irodalom

Krúdy első regénye még erősen magán viseli a mester, Mikszáth Kálmán hatását: a felvidéki környezet, a meseszövés romantikája, a leányalakok naiv bája, mind-mind Mikszáth műveire emlékeztet. Mégis, egy-egy jelenetben, egy álomszerű furcsa epizódban, felszikrázó zabolátlanabb indulatokban már felfedezhetjük a későbbi sajátos Krúdy-világ csíráit. Mint igazán nagy író, tanítványnak is jó: a szegény kis Ancsurka, vagy a tragikus sorsú nizsderi várúr, a szép Erzsébet történetét, a vad és bűnös Riminszky bűnhődését ugyanolyan izgalommal olvassuk, mint nagy tanítómestere regényeit. Hangulata, levegője körülfog, ítélkezése megnyugtat, megbékélése felold, romantikája magával ragad.

Ára: 600.- Ft

A katedrális szerzőjének korai regényei!

1398348780_follett_ken_papirpenz.jpg
Ken Follett: Papírpénz

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1990
Oldalszám: 218
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a lapok megsárgultak.

Alaptematika: szórakoztató irodalom

Tim Fitzpetersonra, a brit kormány energiaügyi miniszterhelyettesére ráuszítanak egy kis prostituáltat, majd megzsarolják: ha nem árulja el, ki kapja meg a Shield olajmező feltárási engedélyét, kiteregetik a sajtónak, hogy csalja a feleségét. Kik zsarolják meg? Tony Cox, a hajdan kisstílű, ma már inkább feltörekvő vagány, a kis prostituált futtatója, egy jól menő klubhálózat tulajdonosa - és Felix Laski, a kétes hírű, ám nagymenő, dúsgazdag bankár, tőzsdespekuláns, aki meg akarja venni a Hamilton Konszernt, amelyik majd elnyeri az olajfúrási engedélyt. E látszólag egymástól teljesen független eseményekről informátorok és fülesek útján rendre értesül az Evening Post szerkesztősége. Mivel az összefüggésekre csak fokozatosan derül fény, egyetlen ifjú riporter, Kevin Hart kapiskálja csak, hogy óriási disznóság készül...

Ára: 950.- Ft
1398349203_follett_ken_a_modigliani-botranyjpg.jpg
Ken Follett: A Modigliani-botrány

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1989
Sorozatcím: Albatrosz könyvek
Oldalszám: 295
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: szórakoztató irodalom, krimi

Ez a könnyed, szórakoztató, briliánsan megkomponált, szellemesen szórakoztató krimi a londoni művészvilágba kalauzol el bennünket. Egy fiatal angol művészettörténész lány, Dee Sleign párizsi vakációja során eddig ismeretlen Modigliani-festmény nyomára bukkan, és barátjával, a műalkotásokkal üzletelő, nagymenő Mike-kal a kép felkutatására indul. Kiderül, hogy Modigliani ezt a képet állítólag kábítószer hatása alatt festette, majd egy livornói rabbinak ajándékozta, aki egy aprócska olasz faluba, Poglióba vonult vissza, és 1920 körül bekövetkezett halála óta senki sem tudja pontosan, mi lett a sorsa a maga nemében páratlan remekműnek. Dee és Mike a festmény után vetik magukat - persze nem csupán a műélvezet kedvéért, hanem azért is, mert természetesen megfordul a fejükben, hogy egy eredeti Modigliani eladásával óriási vagyont szerezhetnének...

Ára: 600.- Ft

EZT AJÁNLJUK!

1397729785_fozes-sutes_tanfolyam.jpg
Főzés-sütés tanfolyam – Lépésről-lépésre. A komplett szakácskönyv

Kiadó: Publications International Ltd.
Kiadás helye: Canada
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 608
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító széle kis helyen sérült.

Alaptematika: szakácskönyv, gasztronómia

Nemcsak kezdő, de gyakorlott szakácsok részére is. A színes képekkel, segítő ábrákkal gazdagon illusztrált könyv a főzési szakismeretek és szakkifejezések széles körét is tartalmazza. A receptekhez mellékelt képeken lépésről-lépésre figyelemmel kísérhetjük egy-egy étel készítésének menetrendjét. A könyv tippeket, ötleteket is bőven ad, melyek a későbbiek során akár más receptek készítésekor is felhasználhatók. A "Körítések" című részben az ételek, a terítés díszítésére kapunk ötleteket, míg a "Magyarázatok" fejezetében a főzés körültekintő előkészítését segítő tippeket olvashatunk, hogy konyhai munkánk minél precízebb és élvezetesebb legyen.

Ára: 6000.- Ft

Különleges életrajz

1401705500_malcolm_x_oneletrajz.jpg
Malcolm X: Önéletrajz

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1969
Oldalszám: 641
Nyelv: magyar
Állapot: jó; az első oldal a gerincnél félig be van vágva; a védőborító széle enyhén szakadt. A borítón néhány folt.

Alaptematika: életrajz, történelem

"Gyanakodva és eleve elfogultan kezdtem olvasni Malcolm X önéletrajzát. A négy éve meggyilkolt amerikai néger - a nemzetközi és honi sajtóhírek egyező véleménye szerint – kétes figurának rémlett. Néger fajvédő; a fehér elnyomással szemben a fehérek gyűlöletének apadhatatlan szavú hirdetője; a rossz hírű Fekete Muzulmánok egyik vezető személyisége.

A magam és feltételezhetően a mások gyanakvását az önéletrajz megragadó, szenvedélyes őszintesége oszlatja el. Malcolm X állításainak, érvelésének hitelét a világ túlsó feléről nem ellenőrizhetjük, de önéletrajza a rendkívüli személyiség önfeltárásának, önelemzésének azt a gátlástalan nyíltságát, valódi vagy megtoldott, de mindenképpen átélt, magatartássá hitelesített őszinteségét jeleníti meg, amely Ágoston és Rousseau óta a nagy önéletírás eltéveszthetetlen sajátja. Őszinteségét sorsa érteti meg; ellentétekből s az ellentétek tagadásából egybeállt létezése. Malcolm X azért lehetett önéletírásra méltó, önéletrajzával jelennek-jövőnek példát adó személyiséggé, mert pályája az amerikai négerség szociológiai érvényű mintáját egy rendhagyó életút romantikus látszatú színpompájában valósította meg."

(Sükösd Mihály előszavából)

Ára: 2200.- Ft

Háromórás krimik

1392726963_galopin_arnould_milliomos_titka_ajanlat.jpg
Arnould Galopin: A milliomos titka
Bűnügyi történet

Kiadó: Markunion Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1990
Sorozatcím: Háromórás könyvek
Oldalszám: 259
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító néhány helyen kicsit megtört, a belső borítóoldal össze van firkálva.

Alaptematika: szórakoztató irodalom, krimi

Ugye ismerik a mondást: "Jobb, mint az eredeti"? Sokszor használták ezt a kifejezést Rejtő Jenő (P. Howard) regényeire is. Ám azok a könyvek – "kalandorregények" –, melyeknek paródiáját megírta, több mint fél évszázad után csak most kerülnek újrakiadásra. Itt az alkalom megismerésükre!

Egy ilyen kulcsregény első darabját tartja most kezében az olvasó. Nem lesz nehéz felfedezni a hasonlóságot Edgar Pipe, a rátarti betörőkirály és Fülig Jimmy figurája között...

Azok számára pedig, akik élvezték ennek a kicsit beképzelt, kicsit korlátolt hősnek a kalandjait, van egy jó hírünk: rövidesen folytatódik története "Hajsza a detektív után" címmel.

Ára: 250.- Ft
1392727014_galopin_arnould_hajsza_a_detektiv_utan_ajanlat.jpg
Arnould Galopin: Hajsza a detektív után

Kiadó: Markunion Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1990
Sorozatcím: Háromórás könyvek
Oldalszám: 127
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító sarka kicsit megtört, a lapszélek foltosak, elszíneződtek.

Alaptematika: szórakoztató irodalom, krimi

Ebben a kötetben folytatódnak Edgar Pipe, a betörőkirály kalandjai, akit sorozatunk előző darabjában, "A milliomos titka" című kötetben ismerhettek meg az olvasók.

Most John Reed álnéven, mint "detektív" szorgoskodik (és szélhámoskodik) elmaradhatatlan és hűséges (?) társa, Edith oldalán.

Válogatatlan eszközökkel próbálja rendezni zilált anyagi helyzetét, miután az előző könyvben összecsalt pénzt már kötetünk első tíz oldalán könnyelműen eltékozolja a játékasztalnál.

Lássuk, hogyan boldogul...

Ára: 450.- Ft

MÉG TÖBB KRIMI A WEBÁRUHÁZBAN!

Elszórakoztatjuk

1392727280_kishon_ephraim_az_eszed_tokja_ajanlat.jpg
Ephraim Kishon (Kishont Ferenc): Az eszed tokja!

Kiadó: Bastei Budapest Kiadói Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 249
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: szórakoztató irodalom, humor

Ephraim Kishon a humorról:
"Az emberi kapcsolatok, a szülő-gyerek, a férfi-nő és a házastársak közöttiek a világon mindenütt ugyanazok. A bürokrácia is. Csordultig vagyok életbölcsességgel. Sajnos ismerem a játékszabályokat."

"A szatíraíró legfőbb sajátossága abban áll, hogy a gyógyíthatatlan emberi gyengeségeket diagnosztizálja, nem pedig kihasználja. Ez az adottságom segített abban, hogy kiszabaduljak a náci pokolból, és ez tett szatíraíróvá."

"Az irónia számomra nem a humor stratégiája, hanem a világ kritikus szemlélésének legitim eszköze. A humorista feladata fülön csípni a hazugságot, az álszentséget, és napvilágra hozni az igazságot. A humor ereje rövidségében, egyszerűségében és stílusának ritmusában rejlik. Alapelve a meglepetés. Néha fájdalmas, gyakran gyógyító. Sokszor ez is, az is."

"A humorista elsősorban önmagán nevet, és ezáltal alkalmat ad olvasóinak vagy nézőinek a kárörömre. A legjobb humort úgysem ő, hanem az élet írja."

Ára: 700.- Ft
1392727310_arkus_jozsef_le_vagyunk_ertekelve_ajanlat.jpg
Árkus József: Le vagyunk értékelve

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1988
Oldalszám: 196
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: szórakoztató irodalom, humor

...Akkor már vagy negyedórája azért nyúztak, hogy mondjak vicceket. Vendégségben illik udvariasnak lenni, azzal próbáltam kitérni a kérés elől, hogy lejárt a munkaidőm.
– Van a társaságban építészmérnök, őt miért nem abajgatjátok, hogy készítse el egy társasház tervrajzát? – kérdeztem.
– Az más, te vicclapszerkesztő vagy.
– És mit kérnétek tőlem, ha nő volnék és a Rákóczi téren árulnám magam?
– Attól függ, mennyit kérnél, de ott aligha kéretnéd magad ennyit...

Ára: 450.- Ft

Már megint a földönkívüliek!

1392727460_strieber_whitley_eggyevalas.jpg
Whitley Strieber: Eggyéválás

Földönkívüli lényekkel való találkozások igaz története

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1991
Sorozatcím: Ufók – Idegen világok
Oldalszám: 260
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a könyv kötése megtört.

Alaptematika: irodalom, sci-fi

Ha Whitley Strieber nem füllent új könyvében, a Communion-ban, úgy kell számolnunk vele, mint az év, az évtized, az évszázad könyvével. (The Nation)

1985. december 26-án, New York állam északi felében Whitley Strieber egy világtól távol eső kis faházban töltötte szabadságát feleségével és fiával. Elköltötték a karácsonyi vacsora maradványait és korán lefeküdtek.

Strieber hat órával később hirtelen ébren találta magát... és mindörökre megváltozott.

Így kezdődik a valaha feljegyzett legelképesztőbb, életből merített odüsszea. Egy férfi előadja a történetét a "valahonnan" jött látogatókkal... hogyan bukkantak rá, hová vitték őt, mit tettek vele és miért...

"Akár megengedjük magunknak, hogy higgyünk benne, akár nem, a Communion minden bizonnyal a leggondolatébresztőbb írás az UFO-műfajban és a legmegáltalkodottabb szkeptikusokat is el kell, hogy gondolkodtassa."

"Strieber érzékenynek és őszintének bizonyul. Könyve megérdemli, hogy komolyan vegyék." (Boston Herald)

A könyv tizenhat héten keresztül vezette a New York Times bestsellerlistáját.

Ára: 300.- Ft
1392727500_daniken_erich_von_idegenek_a_vilagurbol.jpg
Erich von Däniken: Idegenek a világűrből. Kozmikus nyomok: új leletek, felfedezések és jelenségek

Kiadó: Lap-ics Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1997
Oldalszám: 348
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: irodalom, sci-fi

A technikailag megvalósítható elképzelések birodalma nagy, semmi okunk feltételezni, hogy a földönkívüli kultúrák ne kutatták volna fel alaposabban ezt a birodalmat, mint mi. Az ő és a mi vívmányaink közötti szakadék elképzelhetetlenül mély lehet. (Timothy Ferris professzor)

Kőkorszaki navigáció iránymérő adóval?
Izraeli űrhajóábrázolás
A templomos lovagok rejteke
Szenzáció a Kheopsz-piramisban
Embriótranszfer az ősi Indiában?
Földönkívüli holttesteket találtak Chilében?
Atlantisz: az istenek "II. bioszférája"?
A "marslakók évszázada"

Erich von Däniken és munkatársai könyvükben elénk tárják a földönkívüliek látogatásaival kapcsolatos legújabb leleteket és felfedezéseket, melyek egy részét a hivatalos tudomány elfojtja, illetve csak eltorzítva hozza nyilvánosságra.

Ára: 850.- Ft
1392727536_berlitz_charles_a_roswelli_ufo_katasztrofa.jpg
Charles Berlitz: A roswelli UFO katasztrófa

Kiadó: Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1992
Sorozatcím: Időgép Könyvek
Oldalszám: 191
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: irodalom, sci-fi

1947 júliusában az új-mexikói Roswell mellett lezuhant egy UFO. A jelek szerint meghibásodott a jármű hajtóműve, és ez okozta a katasztrófát. A helyszínre érkező emberek közelről szemügyre vehették a roncsban heverő idegen lények összeégett holttestét. Akadt olyan helybéli lakos, aki a roncsból is tudott szerezni néhány darabot.

Hivatalos körökben az esetet mindenáron el akarták titkolni, de bizonyos információk kiszivárogtak. Ezek alapján feltételezhető, hogy az idegen lények holttestét titkos bázisokra szállították, és ott számtalan vizsgálatot végeztek el rajtuk.

Jelentések érkeztek repülő csészealj formájú repülőszerkezetekkel végzett tesztrepülésekről is, amelynek modelljéül csak a lezuhatn UFO szolgálhatott.

Még most is csak sejteni lehet, mit tartalmaznak a titkos FBI- és CIA-akták.

Charles Berlitz és William Moore összegyűjtötték az esettel kapcsolatos bizonyítékokat, és meglepő következtetésre jutottak.

A roswelli OFO-katasztrófa nem tudományos fantasztikum, hanem tudományos vizsgálódás egy fantasztikus eset kapcsán.

Ára: 450.- Ft
1392727574_ufo_jelensegek.jpg
U.F.O. jelenségek

Szerzők: Antal András – Bajor Andor – Barabás István – Beke György – Gálfalvi Zsolt – Lászlóffy Aladár – Majtényi Erik – Marosi Barna – Szőcs István

Kiadó: Merényi Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Oldalszám: 149
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: irodalom, sci-fi

1829-ben Isztambulban, a Topkapi palotában rábukkantak néhány régi térképre, amelyek valamikor Piri Reisé, egy híres török tengerészé voltak. Piri Reis ezeket a térképeket csak másolta, de ki készíthette az eredetieket? Däniken szerint a térképek készítőinek ismeretei meghaladták az akkori világ tudományos ismereteinek szintjét.

Érdemes felfigyelni több, ehhez hasonló rejtélyre; aki átrepül a perui Nazca síkság felett, geometrikusan elhelyezett vonalakat lát. Egyesek párhuzamosak, mások keresztezik egymást, megint mások trapéz alakúak, de mi szükségük lehetett a peruiaknak ezekre az egymást keresztező utakra, amelyek sehova sem vezetnek? Ugyancsak Peruban, a Pisco-öbölt határoló vörös sziklafalból különös dombormű emelkedik ki. Tiahuanacoban találtak egy rejtélyes naptárt, melynek szerkesztői fejlettebbek voltak a mai embernél. Vajon mindez csak véletlen, vagy tényleg jártak bolygónkon idegen lények???

Ára: 400.- Ft

Keressen a rekeszben!

És találjon is!
És találjon is!

Értékes irodalom – fillérekért...

...illetve mivel fillér már nincs, forintért, de olcsón. Boltunkban nemcsak a polcokon, de az erre a célra rendszeresített dobozban is talál olvasnivalót. Az egyes köteteket a webáruházban is fellelheti.

Ízelítő, a teljesség igénye nélkül:

James Joyce: Ifjúkori önarckép

Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1982
Sorozatcím: Olcsó Könyvtár
Oldalszám: 350
Nyelv: magyar
Állapot: a hátsó borító sérült, az utolsó oldalak foltosak.

Alaptematika: irodalom

Ára: 100.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Biró Klára Dr. – Fábián Ferenc: Japán

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1964
Sorozatcím: Egy ország – egy könyv
Oldalszám: 159
Nyelv: magyar
Állapot: elfogadható; a borító és a gerinc kopott, sérült. A belső előzéklap szakadt. Néhány üres oldal össze van firkálva. A lapok elszíneződtek.

Alaptematika: útleírás, útikönyv

Ára: 150.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Spencer J. Bradley: Gilda

Kiadó: Háttér Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 157
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító helyenként megtört.

Alaptematika: szórakoztató irodalom

Ára: 200.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Carolyn Keene: A régi csipke titka

Kiadó: Rege Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1989
Sorozatcím: Nancy Drew esetei
Oldalszám: 170
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító sarkainál kicsit sérült.

Alaptematika: szórakoztató irodalom

Ára: 250.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Vanessa Wilmon: Az ördög velünk van

Kiadó: Puedlo Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 230
Nyelv: magyar
Állapot: jó

Alaptematika: szórakoztató irodalom, krimi

Ára: 450.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Schwajda György: A rátóti legényanya

Kiadó: Ars-In-Com Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 159
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító megtört.

Alaptematika: irodalom

Ára: 650.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Jules Verne: A prémvadászok

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1981
Sorozatcím: Verne sorozat
Oldalszám: 417
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a gerinc kopott, alul és felül kicsit sérült, megtört.

Alaptematika: irodalom, ifjúsági irodalom

Ára: 350.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Jules Verne: Észak Dél ellen

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1981
Sorozatcím: Verne sorozat
Oldalszám: 395
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító és a gerinc kopott, kicsit elszíneződött, a hátsó borító és a lapok a 160. oldaltól kicsit be vannak tépve.

Alaptematika: irodalom, ifjúsági irodalom

Ára: 300.- Ft

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Nyerges Ágnes: Mai fiatalok?

Kiadó: Kozmosz Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1978
Oldalszám: 189
Nyelv: magyar
Állapot: jó; a borító kissé hullámos, elszíneződött.

Alaptematika: szociológia

Ára: 150.- Ft

1392727954_keressen_a_rekeszben_konyvajanlo.jpg

Nyitvatartás

1343312092_hollywood.jpg
MOSTANSÁG A "VILÁGJÁRVÁNY" KÖZEPETTE A RENDELKEZÉSEK SZERINT VAGYUNK ZÁRVA ILLETVE NYITVA! Normális esetben így vagyunk nyitva: június 15-től – szeptember végéig: Hétfő – Péntek: 8.30 – 12 | 16 – 18:30 Szombat: 8.30 – 14 Vasárnap: zárva (de esetleg nyitva) (Előfordul, hogy a boltajtón ki van írva: Rögtön Jövök – ilyenkor be lehet csengetni, mert nyitva vagyunk.) október végétől – június 15-ig: Hétfő: zárva Kedd – Péntek: 10 – 13 | 14 – 17 Szombat: 10 – 12 Vasárnap: zárva (Sürgős esetben, telefonhívásra is kinyitunk. Ha a kiírt Nyitvatartás ellenére nem vagyunk nyitva, akkor kinyitunk máskor. Mert le- het, hogy a Nyitvatartáson kívüli időben is kinyitunk, meg az is lehet, hogy Zárva tartunk! Minden a körülményeken múlik.) Megértésed és az együttműködést köszönjük! A NYITVATARTÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ TELEFONON VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
 

HANGLEMEZBORÍTÓK

1413379039_p8010464.jpg
Külső és belső lemeztasakokra rendelést felveszünk! Fehér papír, karton külső lemezborító és fehér papír könnyű belső lemeztasak kapható.
 

Csomagpont

1387294883_salas_csomagpont_oldalsav.jpg
ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Átadóhely webáruházaknak, futárszolgálatoknak, magánszemélyeknek!
 

Hogyan keressél...

a webáruházban? A keresés jelenleg átalakítás alatt áll! A kereséshez segítséget találsz a felső sorban, az Info menüpontban, vagy:
 

Csipkemánia!

1366992342_csipke_illusztracio_oldalsav.jpg
Olvasson a csipkekészítés történetéről és válogasson szépséges, kézzel horgolt termékeinkből!