Olvass esőben – recept csak nektek

34392068241536059550.jpg
OLVASS ESŐBEN – RECEPT CSAK NEKTEK

Mit lehet csinálni ilyen időben? Természetesen olvasni. (Már ha épp nem munkában vagy, mert az ad feladatot. Utána viszont szabadon lehet.)

Hozzávalók:
1. 10-100 l eső – tetszés szerint (Figyelem: a jelenlegiből lehet eltenni dunsztban, hordóban, dobozban. Minőségét korlátlan ideig megőrzi, és szobai vagy kerti növények locsolására kiváló. Illetve ha süt a nap, de esőre vágyunk, mennyezetre erősített locsolókannából a fejünkre is locsolhatjuk, csak ez esetben mindenképp legyen nálunk esernyő vagy rajtunk vízhatlan öltözék.)
2. Száraz, tetszőleges hőmérsékletű szoba (választható: kockás – csíkos, egyszínű, kötött stb. – pléd)
3. Könyv
4. Kényelmes fotel, ágy – egyénileg kialakítható környezettel
5. Kávé (választható: tea)
6. Macska (választható: kutya)

Így csináljuk:
– Az esőt hagyjuk kint.
– Megválasztjuk a helyet, ahol az olvasás műveletét gyakorolni szeretnénk. Tetszőlegesen kialakítjuk a környezetet. Pléddel, vastag pulóverrel (hősugárzóval, cserépkályhával, tábortűzzel – ja, azzal inkább ne!) színesítjük, megszórjuk néhány párnával.
– Főzünk egy (két-három-négy) kávét vagy teát, és legkedvesebb bögrénkbe töltjük.
– Fogjuk a könyvet (könyveket), és elfoglaljuk az előzetesen kialakított zugot.
– Hívjuk a kutyát vagy fogjuk a macskát (utóbbi jönni fog magától is, ha látja, hogy ráfeküdhet a könyvre, amit olvasunk).
– Leülünk és olvasunk.

Kiegészítő tippek:
1. Aki szemüveges, elhelyezkedés előtt vegye magához az eszközt, mert nincs annál lehangolóbb, mint mikor plédbe tekerődés után jövünk rá, hogy a szemüveg a szemben levő asztalon maradt, kinyúlva sem érjük el, telepatikus úton sehogy nem tudjuk felemelni, a kutyát, macskát meg lehetetlen érte küldeni.

2. A telefont vegyük magunk mellé, ellenkező esetben biztos akkor fog megcsörreni, amikor elhelyezkedtünk, és a helyzet nagyon hasonló lesz az előző pontban említetthez.

3. A kávét (teát) olyan távolságra helyezzük, hogy ha az olvasásba belefeledkezve érte nyúlunk, akkor
a) fel ne döntsük, mert kelhetünk ki a fotelból (ágyból) feltakarítani, és lőttek az olvasásnak;
b) elérjük, ellenben a Kiegészítő tippek 1. pontja ismét érvényes lesz, ami kellemetlen.

Nagyon kellemes szórakozást kívánunk!

Nyitva tartás

1343312092_hollywood.jpg
október 1-től – június 15-ig: Hétfő: zárva Kedd – Péntek: 10 – 13 | 14 – 17 Szombat: 10 – 12 Vasárnap: zárva (Előfordul, hogy a boltajtón ki van írva: Rögtön Jövök - ilyenkor be lehet csengetni, mert nyitva vagyunk.) június 16-tól – szeptember végéig: Hétfő – Péntek: 8.30 – 12 | 15 – 17 Szombat: 8.30 – 14 Vasárnap: zárva (Sürgős esetben, telefonhívásra is kinyitunk. Ha a kiírt Nyitva tartás ellenére nem vagyunk nyitva, akkor kinyitunk máskor. Mert le- het, hogy a Nyitva tartáson kívüli időben is kinyitunk, meg az is lehet, hogy Zárva tartunk! Minden a körülményeken múlik.) Megértését és együttműködését köszönjük!
 

HANGLEMEZBORÍTÓK

1413379039_p8010464.jpg
Külső és belső lemeztasakokra rendelést felveszünk! Fehér papír, karton külső lemezborító és fehér papír könnyű belső lemeztasak kapható.
 

Csomagpont

1387294883_salas_csomagpont_oldalsav.jpg
ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Átadóhely webáruházaknak, futárszolgálatoknak, magánszemélyeknek!
 

Hogyan keressen...

a webáruházban? A keresés jelenleg átalakítás alatt áll! A kereséshez segítséget talál a felső sorban, az információk menüpontban, vagy:
 

Csipkemánia!

1366992342_csipke_illusztracio_oldalsav.jpg
Olvasson a csipkekészítés történetéről és válogasson szépséges, kézzel horgolt termékeinkből!