V

Doris Vallejo – Boris Vallejo: Varázslat

"Létezik a lelken belül egy teremtmény, amely léte az embertől függ. Olyan ez a teremtmény, mint egy szobabérlő, aki a szomszédos szobát bérli, de az ember egyáltalán nem ismeri. Az ember talán felébred az egyik éjszaka a névtelen szomszéd mozgolódására és nyögésére, ezután vagy visszamegy aludni, vagy rányomja a fülét a falra, és érzi a szomszéd szívének dobogását és zihálását.

(...) Az ember felébred, a fal membránvékonnyá válik. Valami megmoccan mögötte. A fal széthasad, és egy arc jelenik meg a hasadásban. Ezt az arcot ismeri az ember, de nem tud róla mindent: egy szörnyeteg arca, aki elől álmaiban menekül; az ideális szerető arca; egy arc, amely múló és pislákoló, és aztán az ismerős kép mögött egy tükörkép jelenik meg, amely egyszerre szörnyű és gyönyörű. Az ismert arc ellenkező oldala: egy titkos arc."
(Farkasok)

Fordította: Szabadi Adrienne

Totem Könyvkiadó, Budapest, 1999

1382436278_vallejo_doris-vallejo_boris_varazslat.jpg

Nyitvatartás

1343312092_hollywood.jpg
MOSTANSÁG A "VILÁGJÁRVÁNY" KÖZEPETTE A RENDELKEZÉSEK SZERINT VAGYUNK ZÁRVA ILLETVE NYITVA! Normális esetben így vagyunk nyitva: június 15-től – szeptember végéig: Hétfő – Péntek: 8.30 – 12 | 16 – 18:30 Szombat: 8.30 – 14 Vasárnap: zárva (de esetleg nyitva) (Előfordul, hogy a boltajtón ki van írva: Rögtön Jövök – ilyenkor be lehet csengetni, mert nyitva vagyunk.) október végétől – június 15-ig: Hétfő: zárva Kedd – Péntek: 10 – 13 | 14 – 17 Szombat: 10 – 12 Vasárnap: zárva (Sürgős esetben, telefonhívásra is kinyitunk. Ha a kiírt Nyitvatartás ellenére nem vagyunk nyitva, akkor kinyitunk máskor. Mert le- het, hogy a Nyitvatartáson kívüli időben is kinyitunk, meg az is lehet, hogy Zárva tartunk! Minden a körülményeken múlik.) Megértésed és az együttműködést köszönjük! A NYITVATARTÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ TELEFONON VAGY AZ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!
 

HANGLEMEZBORÍTÓK

1413379039_p8010464.jpg
Külső és belső lemeztasakokra rendelést felveszünk! Fehér papír, karton külső lemezborító és fehér papír könnyű belső lemeztasak kapható.
 

Csomagpont

1387294883_salas_csomagpont_oldalsav.jpg
ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Átadóhely webáruházaknak, futárszolgálatoknak, magánszemélyeknek!
 

Hogyan keressél...

a webáruházban? A keresés jelenleg átalakítás alatt áll! A kereséshez segítséget találsz a felső sorban, az Info menüpontban, vagy:
 

Csipkemánia!

1366992342_csipke_illusztracio_oldalsav.jpg
Olvasson a csipkekészítés történetéről és válogasson szépséges, kézzel horgolt termékeinkből!